وی سفر و حضور مراجع در استان ها و شهرستانها را موجب ارتقاء فکر و فرهنگ دینی و جایگاه روحانیت در کشور عنوان کرد و گفت: علما شاگرد و رهرو مکتب اهل بیت اند.
امام جمعه شهرکرد اظهار داشت: استان چهارمحال و بختیاری پر استعداد و با ظرفیت است اما متاسفانه از لحاظ بروز و شکوفایی نیروی انسانی و فکری زمینه ایجاد خودباوری و توانمندی محقق نشده است.
وی افزود: قبل از انقلاب امکان خودیابی و خود باوری در این استان وجود نداشت و بعد از انقلاب هم به لحاظ عمق محرومیت کمتر به امور فکری و فرهنگی پرداخته و تا حدودی مظلوم واقع شد.
نماینده ولی فقیه در استان بیان داشت: در استان 8 مرکز حوزوی برادران و 6 مرکز حوزوی خواهران وجود دارد و تعداد 1500 طلبه خواهر و برادر شاغل به تحصیل در این مراکز اند و 2200 نفر حوزوی و طلبه در دیگر استان ها مشغول به فعالیت اند.
حجت الاسلام والمسلمین نکونام با انتقاد از تمرکز طلاب در قم اذعان کرد: تمرکز زدایی از قم و ایجاد ساز و کارها و مشوق های لازم می تواند زمینه را برای هجرت و فعالیت طلاب به سایر نقاط و خصوصا مناطق محروم فراهم کند.
وی از واگذاری زمینی به مساحت یکصد هکتار برای ایجاد یک مجتمع بزرگ حوزوی و اردوگاه کشوری خبر داد و بیان داشت: مقدمات این طرح فراهم و همکاری های لازم صورت گرفته است.
امام جمعه شهرکرد با اشاره به برگزاری طرح تقویت مبانی اعتقادی در استان گفت: این طرح با حضور 14 استاد فرهیخته و طرح 44 موضوع و مبحث زمینه ای خوب برای حضور روحانیون به نام و علمای بزرگ در استان را فراهم کرد.
وی در پایان از برگزاری نمایشگاه کتاب در استان و حضور 400 ناشر در حدود 190 غرفه را فرصتی مغتنم برای بهره بردن از منابع علمی و دینی یاد کرد.